ONLINEKURSET

Lær å bruke URTER –

Som mat, medisin og naturlig detox!

Nå kan du lære hvordan du kan høste fra naturens spiskammer. Fordelene er dokumentert: Kroppen din får viktige virkestoffer som bygger en god helse, og gir deg masse energi!

Dette er kurset for deg som ...

 • Trenger en detox
 • Sliter med oppblåst mage
 • Drømmer om å ha din egen urtehage
 • Ønsker eller trenger mer energi i hverdagen
 • Ønsker å spise mer naturlig og ren mat
 • Ønsker eller trenger å bygge en god helse
 • Ønsker naturlige smakstilsetninger i maten i stedet for kjemikalier
 • Liker å være ute i naturen
 • Har lyst til å høste fra naturens spiskammer
 • Liker å lage mat
 • Ønsker å lære mer om urter og spirer og dyrke selv

Dette får du i kurset

MODUL 1

GENERELT OM URTER

Her får du generell kunnskap og forståelse for urter. Du skal bli oppmerksom på kraften en urt kan ha, hva du skal unngå og hvordan urtene forsterker eller reduserer virkningen av medisinering. I denne modulen lærer du å bruke urter på en sunn og god måte. I tillegg lærer du å tørke urter.

Modul 3: Spirer

MODUL 2

ADAPTOGENE URTER

Her lærer du om urter som kan øke kroppens motstand mot stress og fremme en balanserende effekt på ulike systemer i kroppen, inkludert immunforsvaret, nervesystemet og hjerte- og karsystemet.

Modul 3: Spirer

MODUL 3

SPIRER

Her lærer du å spire linser og frø. Du vil lære hva og hvorfor du skal spire, og hvorfor spirer er så sunt å spise. Du får tips om hva som er enkelt å starte med. Du får også tips om teknikker og råd om hvordan du spirer f.eks. rester av grønnsaker.

Modul 3: Spirer

MODUL 4

MAT AV URTER OG SPIRER

Nå kan du lære å lage mat av urter og spirer som du har sanket og dyrket. Du får 18 oppskrifter; alt fra supper, stuinger, pesto, salat og grøt til tinktur og vin. Gled deg, dette er spennende.

Modul 3: Spirer

Slik foregår kurset

4 KURSMODULER
Hver modul inneholder 1 til 2 videoer der du får instruksjoner, tips og råd. Hver video er på ca 25 minutter. Du får også en pdf-fil med alt innholdet fra videoen.

TILGANG I 1 ÅR 
Du får tilgang til hele kurset når betalingen er gjennomført, og du har tilgang 1 år fra kjøpsdato. Det betyr at du kan ta kurset i ditt eget tempo når det måtte passe deg. Videoene kan du se så mange ganger du vil.

4 WEBINARER
Til hver modul får du opptak av et webinar med spørsmål og svar.

KURSSTART:

Med det samme du har kjøpt kurset

VARIGHET:

Tilgang til hele kurset 1 år

STED:

Online/Hjemme hos deg selv

Jeg heter Inger Marie Krystad Skåle

Inger Marie Krystad Skåle

Jeg er kostveileder, ernæringsterapeut, daglig leder i egen bedrift, God Helse - Helt Naturlig AS.

For ca. 15 år siden da jeg opplevde forbedringer i egen helse ved å legge om kosten, fikk jeg forståelse for at det vi putter i munnen er av veldig stor betydning for helsa vår. 


Jeg syntes at dette var veldig interessant og utdannet meg etter hvert til ernæringsterapeut. Nå hjelper jeg mennesker til bedre helse ved å veilede og tilrettelegge kosthold.


Jeg bor på et småbruk i Lierne kommune. Jeg lager all maten selv og bruker ekte, naturlige og rene råvarer.

 

Med dette onlinekurset ønsker jeg å få flest mulig til å ta i bruk urter som helsemessig ressurs. Urter har mange bruksområder, kan sankes gratis i naturen eller dyrkes i vinduskarmen. Urter har mange nærings- og virkestoffer som vi kan nyte godt av. 

Jeg ble inspirert til å fortsette med dette i hverdagen

Urtekurset synes jeg var informativt og kunnskapsrikt. Jeg fikk med meg en del om urter og blomster som jeg ikke kjente til fra før. Det er så fint å gå på kurs med en jeg merker kan det som legges frem. Jeg opplever Inger Marie som en kunnskapsrik person med et stort engasjement. Noe som smitter over på meg og som gir meg energi til å kunne drive med dette i hverdagen. Det å få oppskrifter på diverse, var for meg fint, både tinkturer og andre matnyttige oppskrifter. Få rede på ulike vekster vi kan benytte fra naturen, syntes jeg er kjempefint, og å vite hva de kan brukes til er kjempenyttig. Jeg ble inspirert til å fortsette med dette i hverdagen. Fint å ha en gruppe der en kan lære og dele sammen. Takk til deg Inger Marie.

Randi Matma Økland
Tidligere kursdeltaker

Jeg er veldig godt fornøyd

Inger er ei kunnskapsrik og engasjerende dame. Hun er levende interessert i matens betydning for vår helse og formidler av sin kunnskap både teoretisk og praktisk. Jeg er veldig godt fornøyd med utbyttet jeg har etter kurs hos henne!

Ingvill
Tidligere kursdeltaker

Jeg anbefaler varmt Inger Maries kurs!

Jeg var med på kurs 2014 og det var meget innholdsrikt og lærerikt. Etter avsluttet kurs satt jeg igjen med mye ny kunnskap og en stor dose inspirasjon. Inger Marie er en inspirerende kursleder full av engasjement, kunnskap og energi. Jeg anbefaler varmt hennes kurs!

Ingela Landén Skogmo
Tidligere kursdeltaker

ONLINEKURSET

LÆR Å BRUKE URTER – 
som mat, medisin og naturlig detox!

Dette får du om du melder deg på nå:

 • 4 moduler stappet med nyttig innhold, anbefalinger og råd
 • Opptak av et webinar til hver modul
 • 4 pdf-filer med innholdet fra hver modul
 • 18 oppskrifter på mat og drikke du kan lage av det du høster og dyrker
 • Tilgang til hele kurset i 1 år fra kjøpsdato
 • Ta kurset i ditt eget tempo

PRIS KUN Kr 750,-

... og du får mye for pengene

LURER DU PÅ NOE?
Send en e-post til post@godhelse-heltnaturlig.no, så får du svar på alt du lurer på i forbindelse med kurset