​Tusen takk for påmelding!

​Du får en e-post om noen minutter.

OBS: Hvis du ikke finner ​mailen ​i innboksen din må du sjekke​ papirkurven. 

​Vil du lære om urter som er godt for deg og helsa di?  

Brennesle, løvetann, bjørkeblader er ugras som vi gjerne vil bli kvitt i hagen vår! Lær deg hvordan du kan verdsette disse for det de er og nytte dem for å øke enerigien og styrke immunforsvaret ditt.


I kursene under vil du lære hvilke urter som er forebyggende og reparerende for livsstilsproblemer som reumatisme, hetetokter, eksem, overvekt med mer.

Kjøp til sterkt redusert pris: 
Enkelt-videoer kr 190,- pr stk (før kr 390,-)
eller få alle 4 videoene + ​1 bonusvideo​ for kr 690,- (før kr 1390,-) 

​Dette er kurs for deg som:

  • Trenger en ​detox
  • Trenger mer energi
  • Trenger å bygge et sterkere immunforsvar
  • Ønsker naturlige smakstilsetninger i maten i stedet for kjemikalier
  • Har lyst til å høste fra naturens spiskammer
  • Ønsker å lære mer om urter og spirer, og hva de kan brukes til

​1

​Video ​1: ​Generelt om urter

​Du lærer: 

Generelt om ville urter, hvilke urter bør du starte med å plukke. Her tar jeg for meg blant annet brennesle, løvetann, groblad, rødkløver og mange flere. Du får vite hva de forskjellige urtene gir kroppen din. Visste du for eksempel at rødkløver og ryllik hjelper mot hetetokter?

Modul 1: Generelt om urter

2

​Video 2: Adaptogene urter

Du lærer: 

Hvilke urter er adaptogene urter og hva er spesielt med dem?
Soppen chaga og rosenrot har du sikkert hørt om? Adaptogene urter regulerer balansen i kroppen begge veier, dette er fantastiske urter som du bør vite mer om!

Modul 2: Adaptogene urter

3

Video 3: Spirer

Visste du at ved å spire frø får du ut mye mer næringsstoffer enn når du spiser frøene? Kroppen greier å nyttiggjøre seg spirer mye bedre enn frø, og spiser du spirer får du mye mer energi i hverdagen. Alt dette får du lære mer om i denne modulen.

Modul 3: Spirer

​4

​Video ​4: ​Mat av urter og spirer, oppskrifter

​​Du lærer: 

 Hva du kan lage av alt du plukker ute i naturen. Brenneslesuppe, granskuddpesto, helsedrikk av bjørkesevje, løvetannvin og mye mer lærer å lage. Oppskriftshefte som du kan laste ned medfølger.

​Få alle 4 videoene​
+ ​1 bonusvideo​

​Kun  ​kr ​690,-

​Se hva kundene mine sier 

​​Urtekurset synes jeg var informativt og kunnskapsrikt. Jeg fikk med meg en del om urter og blomster som jeg ikke kjente til fra før. Det er så fint å gå på kurs med en jeg merker kan det som legges frem. Jeg opplever Inger Marie som en kunnskapsrik person med et stort engasjement. Noe som smitter over på meg og som gir meg energi til å kunne drive med dette i hverdagen. Det å få oppskrifter på diverse, var for meg fint, både tinkturer og andre matnyttige oppskrifter. Få rede på ulike vekster vi kan benytte fra naturen, syntes jeg er kjempefint, og å vite hva de kan brukes til er kjempenyttig. Jeg ble inspirert til å fortsette med dette i hverdagen. Fint å ha en gruppe der en kan lære og dele sammen. Takk til deg Inger Marie.

Randi Matma Økland, ​​kursdeltaker

Inger er ei kunnskapsrik og engasjerende dame. Hun er levende interessert i matens betydning for vår helse og formidler av sin kunnskap både teoretisk og praktisk. Jeg er veldig godt fornøyd med utbyttet jeg har etter kurs hos henne!

​Ingvill, ​​kursdeltaker

Jeg var med på kurs 2014 og det var meget innholdsrikt og lærerikt. Etter avsluttet kurs satt jeg igjen med mye ny kunnskap og en stor dose inspirasjon. Inger Marie er en inspirerende kursleder full av engasjement, kunnskap og energi. Jeg anbefaler varmt hennes kurs!

​Ingela Landén Skogmo, ​kursdeltaker

​© Copyright Inger Marie Krystad Skåle 2018