Lag din egen fermentert surkål og kok din hjemmelagde kraft

Gratis kurs i fermentert surkål og kraftkoking til deg

Du får 2 videoer som viser deg hvordan du går frem:

Video #1: Surkål

Fermentert mat er godt for vår fordøyelse, samt inneholder masse gode enzymer, probiotika og andre næringsemner som kroppen trenger i alle sine prosesser.

Det er enkelt å følge mine steg-for-steg-videoer. Meld deg på nederst på siden.


Video #2: Kraft

I langtidskokt kraft får du masse god gelatin som kroppen trenger for å bygge brusk, muskler og å holde skjellettet i optimal tilstand. I kraft er det også mange andre gode stoffer som vi trenger i kroppen for alle dens prosesser.

Hvis vi gir kroppen de redskaper i form av næringsemner den trenger, er den et eget lite friskhus!


Fyll inn navn og email nedenfor får du begge videoene med det samme!

Din emailadresse er trygg hos oss!

Inger Marie Krystad Skåle

Jeg heter Inger Marie og bor på et lite småbruk i Lierne kommune i Nord Trøndelag. Siden den gang jeg merket på min egen kropp, hvordan smerter i ledd og muskler kom og gikk avhengig av hva jeg spiste, har jeg vært brennende interessert i naturlig mat. Jeg utdannet meg i voksen alder til ernæringsterapeut og driver God Helse – Helt Naturlig.