RØYK-/SNUS-SLUTT PAKKE

​ Når ​​jeg greide å slutte å røyke, da kan hvem som helst greie det!​

Sit​at fra en av mine klienter som har ​vært røykfri i 1 år!

Ønsker du å frigjøre deg fra ​røyk- eller snus-avhengighet​ er det på tide å ta et grep

  • ​Har du kanskje barnebarn du må skjule røykingen for?

  • ​Du ønsker å være et godt forbilde for dine barn eller barnebarn for at de ikke skal begynne å røyke?
  • ​Du er kanskje lei av å ha dårlig pust​​, hud​ og kondisjon​?

  • Får du dårlig samvittighet for at du bruker mye penger på røyk eller snus?
  • Kan du planlegge for eksempel en ferie uten å tenke på om du har med nok røyk/snus?

Det eneste du trenger for å slutte er å ville det selv 

Gratis ​LIVE-sending med tips og råd for røyk-​ og snus slutt

onsdag 23. januar 2019 kl 19.00

​Fyll inn navn og epostadresse nedenfor, så får du mail med informasjon og påminnelse før LIVE-sendingen!

Inger Marie Krystad Skåle
​Bestem deg i dag - bli røyk- og snusfri på en uke! ​Bli med på LIVE-sending for råd og tips.

​Hei, jeg heter Inger Marie Krystad Skåle og er ​leder for røyk-​ og snus-slu​​​​​tt kurset

​Jeg er utdannet eft- og hypnoterapeut, ernæringsterapeut, og er kostveileder​, daglig leder og gründer i egen bedrift, God Helse - Helt Naturlig AS.  Min store lidenskap er å hjelpe mennesker til et bedre liv​, en enklere hverdag og optimal helse. Hypnoterapi er den måten som har gitt best resultat når det gjelder røyke/snus-slutt. 

​* * *

Jeg bor på et lite småbruk i Lierne kommune. Jeg er gift og har tre voksne barn som har flydd trygt ut av redet.

Jeg har også kurs i livsstilsendring, vektnedgang, kosthold/matlaging. Jeg reiser rundt og holder mat-kurs og foredrag ​om alt innen helse, ernæring og livsstil. Røyking, snusing, angst, fobier, overvekt og depresjon er bare noen av de problemene du kan få hjelp til å endre. 


​Se videoklipp fra TV2 om røykeslutt med hypnoterapi 

​Ronny Hansen er min lærer​.

Dette sier tidligere kursdeltakere:

Jeg er veldig godt fornøyd

Inger er ei kunnskapsrik og engasjerende dame. Hun er levende interessert i matens betydning for vår helse og formidler av sin kunnskap både teoretisk og praktisk. Jeg er veldig godt fornøyd med utbyttet jeg har etter kurs hos henne!

Ingvill
Tidligere kursdeltaker


Jeg anbefaler varmt Inger Maries kurs!

Jeg var med på kurs 2014 og det var meget innholdsrikt og lærerikt. Etter avsluttet kurs satt jeg igjen med mye ny kunnskap og en stor dose inspirasjon. Inger Marie er en inspirerende kursleder full av engasjement, kunnskap og energi. Jeg anbefaler varmt hennes kurs!

Ingela Landén Skogmo
Tidligere kursdeltaker

Gratis ​LIVE-sending med tips og råd for røyk-/snus slutt

onsdag 23. januar 2019 kl 19.00

13
Da​ger
03
​Timer
43
​Minutter
15
​Sekunder

​Fyll inn navn og epostadresse nedenfor, så får du mail med informasjon og påminnelse før LIVE-sendingen!

 Har du spørsmål og ting du lurer på?
Send en mail til post@urkvinnen.no